Напуска ли Кристиано Роналдо Ювентус? Per Sempre Calcio публикува любопитно

...
Напуска ли Кристиано Роналдо Ювентус? Per Sempre Calcio публикува любопитно
Коментари Харесай

Роналдо се изнася от Торино?

Напуска ли Кристиано Роналдо " Ювентус "? Per Sempre Calcio разгласява любопитно видео, в което се вижда, че автовоз взима 7 от първокласните коли на португалската суперзвезда от гаража му в къщата в Торино. В Италия това се пояснява като знак, че Роналдо ще се раздели с " Ювентус " след края на сезона.

През 2018 година, когато петкратният притежател на " Златната топка " беше пред трансфер в " Ювентус ", различен автовоз докара част от първокласните му возила в Торино.

trasloca le 7 supercar dal suo garage di Torino via Roclo Cargo, azienda trasporti di Lisbona

Vuol dire tutto? Vuol dire niente?
(Video )
— Giacomo Scutiero (@SCUtweet)

Интересното е, че автовозът от клипа е на лисабонска компания. В края на предходната седмица майката на Роналдо - Долорес Авейро, показа, че ще направи всичко допустимо Кристиано да се завърне в " Спортинг ", който завоюва купата в Португалия и ще взе участие в Шампионската лига през идната акция.

" Ювентус " ще води борба за място в най-авторитетния клубен шампионат до последно. Кръг преди края на сезона в Серия " А " " бианконерите " са пети със 75 точки - една зад " Наполи " и " Милан ".

На " Старата госпожа " следва и край за Купата на Италия в сряда (19 май) против " Аталанта ". Двубоят, който може да се окаже предпоследен за Роналдо с екипа на " Ювентус ", ще бъде излъчен директно по RING от 22:00 ч. Коментарното ни студио стартира в 21:30 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР