Напрежението в семейството на Арнолд Шварценегер, киноикона и бившият губернатор

...
Напрежението в семейството на Арнолд Шварценегер, киноикона и бившият губернатор
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер оставя всичко на незаконния син

Напрежението в фамилията на Арнолд Шварценегер, киноикона и някогашният губернатор на Калифорния, е достигнало сериозна точка, съгласно информацията от клюкарската платформа TMZ. Четирите деца на Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър, племенничка на Джон Кенеди, са оповестили война на Арни, откакто научили, че той възнамерява да остави цялото си завещание на своето извънбрачно дете, Джоузеф Баена.

 

Богатството на Арнолд Шварценегер се прави оценка на към 450 милиона $ и, съгласно близки източници, той има намерение да остави всичко на Джоузеф. 25-годишният юноша е наследник на Шварценегер и домашната му помощница Пати Баена. Когато Шварценегер научил за бременността на Пати през 1994 година, той й заплатил, с цел да напусне Калифорния. Въпреки това, абсурдът избухна в медиите през 2011 година

 

" Арнолд се усеща извънредно отговорен, че момчето не е знаело до 13-тата си година кой е татко му, и се пробва да наваксва по всевъзможен метод. За разлика от другите му деца, които са типични аристократи от фамилия Кенеди, Джо е мъжага като него и единствен последва стъпките му в културизма ", споделя другар на Шварценегер.

 

Терминаторът възнамерява да остави голямото си завещание на Джоузеф, защото считал, че другите му четирима наследници са добре обезпечени. Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър ще получат към 300 милиона $, които Шварценегер заплати на майка им при развода. Катрин даже е омъжена за суперзвездата от " Марвъл " Крис Прат, който също разполага с голямо благосъстояние.

 

Въпреки това, децата на Шварценегер не одобряват загубата на голямото наследството добре. Те се сговарят с майка си за това по какъв начин да съдят Арнолд, а с Джоузеф се отнасят като към прислужник. " Тези капризни задници с изключение на всичко май са и расисти и считат Джо за втора употреба човек, тъй като майка му е с по-тъмен цвят на кожата Жалко за тях, тъй като Джоузеф е страховит пич и губят от неналичието на контакт с него Той е същинският последовател на името Арни ", споделя източник от TMZ.

 

Разделението в фамилията излиза наяве по време на премиерата на новия сериал на Шварценегер за Netflix, " ФУБАР ". На аления килим законните му деца даже не обърнаха взор към Джоузеф, който беше самичък през цялата вечер. Въпреки това, той получи доста внимание от пресата.

Инфо: Уикенд

Тагове: Арнолд Шварценегер киноикона Арни Терминаторът Мария Шрайвър Джон Кенеди наследство Джо Netflix Пати Баена деца извънбрачно дете съд съдебни дела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР