Напрежението в Къщата не спира да се покачва. Любовният триъгълник,

...
Напрежението в Къщата не спира да се покачва. Любовният триъгълник,
Коментари Харесай

Напуска ли Стоян Роянов Биг Брадър: Most Wanted?

Напрежението в Къщата не стопира да се повишава. Любовният триъгълник, който сътвори Никита, продължава да се вихри, неразбирателството сред Емануела и Цецо нараства, а Стоян изяви предпочитание да напусне шоуто.

За екстравагантния актьор приключението Big Brother: Most Wanted се оказва предизвикателство, което изпитва рамките на търпението и вярата му. Какво се случи в изповедалнята и какво решение ще вземе Биг Брадър ще стане ясно тази вечер в 21:00 часа в ефира на NOVA.

За Емануела и Цецo прекарването в Къщата се трансформира в трагична преживелица, която ще остави отпечатък след себе си за дълго. Двамата по този начин и не съумяват да намерят пътя към другарството си и то стартира да наподобява все по-далечно.

Как ще одобри гримьорът наличието на Мартин в Къщата и по какъв начин ще се развият взаимоотношенията сред тях ще забележим през днешния ден.

Седмичната задача на Уагабунга е към своя край и Биг Брадър ще сложи последните две тествания довечера. Те ще ревизират до какъв брой Съквартирантите могат да употребяват силата на концентрацията и какъв брой тъкмо могат да устоят на мозъчната центрофуга.

Как се оправиха с последните Уагабунга тествания и ще бъдат ли отдадени в тайнството на религията Съквартирантите, ще разберем през днешния ден от 21:00 часа в петъчния епизод на Big Brother: Most Wanted.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР