Напрежението между Ордата и Алианса е достигнало критичната си точка

...
Напрежението между Ордата и Алианса е достигнало критичната си точка
Коментари Харесай

Новият експанжън за World of Warcraft - Battle for Azeroth - идва с нови раси и територии за завоюване

Напрежението сред Ордата и Алианса е достигнало сериозната си точка и целият свят на Азерот към този момент е обхванат от пламъците на войната. Battle for Azeroth, седмият експанжън за именитата онлайн ролева игра на Blizzard Entertainment World of Warcraft, направи своята интернационална премиера на 14 август, подканвайки близо шестте милиона регистрирани клиенти да се включат в борбата.
Благодарение на единствената профилирана верига за компютърни и видеоигри в България Pulsar Games най-запалените български почитатели получиха опцията да стартират игра в на практика първия вероятен миг, след стартирането на сървърите в един часа през нощта, тъй като всяка предварителна поръчка още веднъж можеше да бъде взета на среднощно разпределяне в среднощ на 13 август. За тези, които са предпочели да изчакат – бройките на експанжъна ги чакат във всички магазини от веригата, както и за онлайн поръчки през www.pulsar.bg.
Струва си да се означи още, че към днешна дата базовата игра World of Warcraft и всички предходни експанжъни към този момент са включени в заплащането на наложителния месечен абонамент, тъй че новите играчи нямат никакъв проблем да се причислят към ветераните в борбата, тъй като всичко, което се желае да имат е Battle for Azeroth.
Седмият експанжън за сагата бележи началото на нова епоха, в която Алиансът и Ордата влизат в открит спор за превъзходство на всички вероятни фронтове, а играчите по целия свят ще би трябвало да се впуснат в серия от задачи, с цел да се уверят, че бъдещето на Азерот ще бъде диктувано точно от тяхната секта.


„ Battle for Azeroth е построен върху близо 25 годишното съперничеството сред фракциите, историята на този свят и желанието да предизвикаме играчите с въпроса какво в действителност значи за тях да се числят към Алианса или Ордата “ – разяснява във връзка премиерата Майк Морхайм, президент и съосновател на Blizzard Entertainment – „ Този експанжън е цялостен с ново наличие и хрумвания, които да върнат фокуса върху главния спор, само че това, което ще видят играчите на 14 август е едвам началото – в действителност нямаме самообладание да изживеят всичко, което сме им подготвили, до момента в който Битката за Азерот се разпростира! “Ето ги и упоменатите от Морхайм новости, които чакат почитателите в World of Warcraft: Battle for Azeroth: Две нови приказни земи, цялостни с завършения.
Като първенци на Ордата, играчите би трябвало да се насочат на странствуване към империята Зандалар, в опит да убедят троловете да причислят могъщата си флота към армиите на тяхната секта. Защитниците на Алианса, от своя страна, би трябвало да си проправят път към морското царство Кул Тирас, домът на лейди Праудмуър, с цел да призоват жителите му под бойните си флагове.
Шест нови съюзнически раси.
Battle for Azeroth ще даде опция на геймърите да трансформират образа на своето премеждие благодарение на новите раси и техните неповторими умения. Новите раси в играта са Lightforged draenei, Highmountain tauren, Nightborne, Void elves, Dark Iron dwarves и Zandalari trolls. След като завоюват доверието им посредством съответните куестове, играчите ще могат да си създадат нов воин от тези раси и да прибавят силата му към армиите на своята секта.
Надпревара за завладяването на островите от Великото море.
Геймърите би трябвало да разгадаят тайните на неизброимите некартографирани острови из Азерот, проправяйки си път през непрекъснато изменяща се плетеница от врагове, местоположения и задачи. Групи от по трима играчи ще се борят в конкуренцията за завладяването на островните запаси, които могат да трансформират салдото на силите във войната за Азерот.
Нов кооперативен режим на игра Warfronts .
Групи от по 20 играчи ще излязат на бойното поле, сражавайки се дружно в името на общата цел – завладяването на местоположения от основно стратегическо значение. Този нов PvE режим е директно въодушевен от класическите Warcraft игри и прибавя стратегически детайли като създаване на база, основаване на войска и събиране на запаси.
Максималното допустимо равнище става 120-то.
За да го доближат, играчите ще би трябвало да преодолеят главозамайващи нови завършения, след което могат да продължат да усилват силата си, жънейки победи и популярност в новите Световни куестове, рейдове и подземия. За играчите, чиито герои са по-ниско равнище и желаят мигновено да тестват новото наличие в експанжъна, Battle for Azeroth предлага мигновен бууст до 110-то равнище.
Още по-силно застъпен обществен детайл.
Създадени са крос-териториални Общества, които да свързват играчи със сходни ползи, давайки им опция да споделят тактики с другите представители на своя клас, да се сближат се със притежателите на аукционни къщи, да споделят със свои съидейници и да разширят обществените си кръгове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР