Напрежение на старта на подготовката на Берое. Тълпа фенове не

...
Напрежение на старта на подготовката на Берое. Тълпа фенове не
Коментари Харесай

Скандал в Стара Загора! Феновете на Берое не позволиха на треньора да изведе отбора

Напрежение на старта на подготовката на Берое. Тълпа почитатели не разрешиха на Петър Колев да води днешната подготовка.

Привържениците разговаряха със старши треньора, след което разкриха пред футболистите, че има обезпечени пари и до една седмица ще бъде образувано сдружение, което да вземе акциите. Играчите, които изберат да останат в отбора, ще би трябвало да понижат заплатите си.

Треньорът съобщи, че няма да води повече тима.

„ Има обезпечени пари, би трябвало да се образува сдружение. До една седмица ще има развиване на проблема Берое във финансово отношение. Ще бъдат конкретизирани всички неща. С всеки един от вас ще бъдат водени диалози за понижаване на заплатите. Новото сдружение няма да може да устоя тима по метода, по който беше до момента “, съобщи един от почитателите пред футболистите на Берое.

„ Знам, че доста от вас са подготвени незабавно да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града, да останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате поддръжката ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас. Не желаеме нищо съответно в този момент, само че всеки да обмисли добре какви са неговите упования и да има подготвеност да беседва. Винаги сме излизали от тази обстановка. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата би трябвало да вземем решение и да отидат на лагер тези, които желаят да играят в Берое “, добави той.

Припомняме, че в края на предходната година страната спря финансирането на Берое от Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 " и това наложи преструктуриране на бюджета и се търсят интензивно нови спонсори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР