Напрежение между местната и държавната власт в Кърджали. Кметовете на

...
Напрежение между местната и държавната власт в Кърджали. Кметовете на
Коментари Харесай

Бунт на кметове в Кърджалийско срещу високите данъци


Напрежение сред локалната и държавната власт в Кърджали. Кметовете на общините желаеха среща с премиера Бойко Борисов, с цел да се оплачат от дейностите на регионалния шеф, съобщи „ Нова телевизия “.

Всички 7 кметове на общини в Кърджалийско организираха обща конференция, на която оповестиха своята позиция против решенията на регионалния шеф Никола Чанев. Те оповестиха, че поставят завършек на разговора с него. Разковничето се оказа решението - общините да усилят локалните налози и такси, което кметовете дефинираха като поискано от държавното управление. Затова пожелаха да се срещнат с премиера Бойко Борисов.

" На този диалог ще го срещнем с детайлности за връзките сред локалната и районната власт. Ще попитаме регионалния шеф организира ли политиката на страната. Политиката, която се дефинира от министър-председателя и министъра на финансите. Ако той не организира политиката, дефинирана от премиера, тогава и за нас е забавно чия политика организира той ", разяснява кметът на Кърджали Хасан Азис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР