Напрегнати моменти, вълнуващи криминални разследвания и много екшън предстоят по

...
Напрегнати моменти, вълнуващи криминални разследвания и много екшън предстоят по
Коментари Харесай

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Напрегнати моменти, вълнуващи престъпни следствия и доста екшън предстоят по NOVA през август с премиерните сезони на два от най-успешните американски сериали. Новите рискови завършения на паметния “Специален отряд”, отпред с лейтенант Даниел "Хондо " Харелсън, феновете ще могат да проследят в делничните вечери от 4 август в 22.30 ч. Пред какви провокации ще се изправи „ Магнум “ и по какъв начин ще се развият връзките му с Хигинс, ще разкрият епизодите на четвъртия сезон от 9 август в 21.00 ч.

В четвъртък от 22:30 ч. битката на „ Специален отряд “ с най-опасните нарушители продължава. Независимо дали се стремят да спрат разрастването на безсърдечен наркокартел, да се борят с корумпирана религиозна фракция или да попречат на мафиотско семейство да залее улиците с престъпност, опитните служители на реда остават постоянно правилни и отдадени на дълга. Докато професионалните провокации стартират да оказват въздействие на живота им отвън сектора, разкол изправя Хондо против властта и повдига въпроси за бъдещето му в полицията в Лос Анджелис.

От 9 август в 21.00 ч. чаровният частен детектив „ Магнум “ и екипът му ще се изправят пред още по-заплетени престъпни случаи, които ще изпитат до краен лимит уменията и връзките посред им. Независимо от сложността на обстановката, едно е несъмнено – Томас Магнум, някогашният сътрудник от МИ-6 Джулиет Хигинс, Ти Си, Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму ще създадат и невъзможното, с цел да върнат сигурността в Хавай, разкривайки истината към редица престъпения. Сред изобилието от напрегнати моменти в сезона, в който своя режисьорски дебют прави звездата на сериала Джей Ернандес, ще бъде разкрита и развръзката в връзките сред героя му Магнум и вярната му партньорка Хигинс.

През месец август феновете на престъпния род ще могат да проследят и идващите вълнуващи престъпни загадки на младия академик „ Айнщайн “ в премиерните сезони 2 и 3, които следва да бъдат излъчени по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди на „ Специален отряд “ от 4 август в 22.30 ч., „ Магнум “ от 9 август в 21.00 ч., както и новите сезони на „ Айнщайн “ през август по NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР