Напрегнати моменти, безрезервна любов и много екшън очакват тайните агенти

...
Напрегнати моменти, безрезервна любов и много екшън очакват тайните агенти
Коментари Харесай

Много екшън и напрежение във втората седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Напрегнати моменти, безрезервна обич и доста екшън чакат тайните сътрудници на във втората седмица на акцията. Любителите на качествените филми имат задачата да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч. и могат да гласоподават за любимеца си на специфичния уебсайт:.

Премиерната за ефира на KINO NOVA лента, за която феновете ще могат да гласоподават във втората седмица на, е приключенският екшън „ Сага за викингите “ . Той разкрива историята на група викинги, които засядат с лодката си и единственият им късмет за оцеляване е секване на непозната и враждебна земя. Пътуването им се трансформира в конкуренция на живот и гибел, а вяра и хъс за битка намират в тайнствен християнски духовник, който проповядва ловко с меча си.
 Сага за викингите NOVA
Второто предложение за седмицата е невероятната история за безрезервната обич „ Дрейф “ . Вдъхновеният от същински събития филм среща с двама младежи - Тами и Дик, които се влюбват от пръв взор и подхващат корабоплаване с яхта в Тихия океан. На техния път обаче е най-катастрофалният вихър, който регионът северно от Австралия е виждал от години. Изправени пред бедствието, те би трябвало да вложат всичките си умения, с цел да се спасят, разчитайки единствено един на различен.
 Дрейф NOVA-->
Киноманите ще могат да дадат своя глас и за екшън-трилъра „ Война на дронове “ с присъединяване на холивудската актриса Хелън Мирън. Тя влиза в ролята на полковник Катерин Пауъл, която се впуска в свръхсекретна задача за залавянето на група рискови терористи. Това е вторият филм на отличения с “Оскар ” режисьор Гавин Худ, изследващ сенчестия свят на тайните служби след хитовия трилър “Извличане ”.
 Война на дронове NOVA
„ Мечтателят “ е четвъртият филм, който тайните сътрудници на „ Великият понеделник “ могат да изберат да гледат на 8 юли. В него героят на Кърт Ръсел и щерка му Кале (Дакота Фанинг) осиновяват болен кон и го избавят от предходния му притежател, който го тормози всекидневно. Пристигането на кобилата във фермата е и съвършената опция татко и щерка да възстановят изгубената връзка между тях.
 Мечтателят NOVA
Последното предложение във втората седмица е симпатичната и постоянно забравяща рибка от " Търсенето на Немо “ , която ще се насочи на свое лично щуро премеждие в анимацията " Търсенето на Дори " . В нея Дори ненадейно си спомня, че има семейство, което евентуално я търси и потегля неотложно с приятелите си Немо и Марлин на щуро премеждие. Феновете могат да избират своя любимец и на страницата на канала, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 8 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.
 Търсенето на Дори NOVA
" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на и на на KINO NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР