Напрегнат екшън, фентъзи приключения и драматични истории очакват зрителите в

...
Напрегнат екшън, фентъзи приключения и драматични истории очакват зрителите в
Коментари Харесай

Фентъзи, екшън и вдъхновяваща семейна история в осмата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Напрегнат екшън, фентъзи завършения и трагични истории чакат феновете в осмата седмица от седмия сезон на. Кампанията на KINO NOVA още веднъж предлага многообразие от филми, a киноманите сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния сайт .

Великолепен микс от черна комедия, чист екшън и трагична конспирация, премиерната лента „ Гринго “ е първото предложение за седмицата. Историята ни изпраща Мексико, където добре възпитаният предприемач Харълд Сойнка (Дейвид Ойелоуо) попада сред подмолни сътрудници, нарко босове и наемници със подозрителен морал. Пресичайки границата на закона, героят се трансформира в търсен нарушител, който ще се бори за своето оцеляване. Във кино лентата, чийто режисьор е Наш Еджъртън, вземат участие звездите Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид и други
 NOVA
Зрителите ще могат да дадат гласа си и за хитовия фентъзи филм на Марвел „ Доктор Стейндж ” . Животът на неврохирурга доктор Стивън Стрейндж се трансформира след автомобилна злополука. Скоро Стрейндж, въоръжен с новопридобити вълшебен сили, би трябвало да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, с цел да пази света като най-могъщия жив вълшебник. В лентата, номинирана за „ Оскар “, в основната роля влиза звездата от сериала „ Шерлок ” Бенедикт Къмбърбач. В актьорския състав са още канадската актриса Рейчъл Макадамс и Тилда Суинтън.
 NOVA-->
Третото предложение за седмицата е вдъхновяващата фамилна история „ Чудо “ , екранизация по едноименния бестселър на Ар Джей Паласио. Историята показва сложния живот на 11-годишния Август Пулман, роден с деформирано лице. Момчето в никакъв случай не е стъпало на учебно заведение и е общувало с стеснен кръг от хора. Всичко това обаче ще се промени, тъй като с помощта на любящите си родители Август ще тръгне на учебно заведение и ще би трябвало да одобри себе си подобен, какъвто е. Сценарист и режисьор на лентата е Стивън Чбоски, а в основните функции блестят Джулия Робъртс и Оуен Уилсън. Ролята на Август играе Джейкъб Трембли, който съумя да се трансформира в любим на Холивуд с филмите „ Стая “ и „ Смърфовете 2 “.
 NOVA
Военният трилър „ Операция Валкирия “ също ще се бори за любовта на феновете. Сериозно ранен в борба, полковник Клаус декор Шауфенберг (в ролята влиза Том Круз) се завръща от Африка и се причислява към немската опозиция, с цел да спомага за реализирането на интервенция „ Валкирия ” - комплициран проект, който ще разреши Хитлер да бъде надвит и на власт да пристигна държавно управление на опозицията. Но ориста и събитията се съюзяват с цел да принудят Шауфенберг да играе първостепенна роля в конспирацията. Той би трябвало освен да управлява преврата, само че е претрупан и с убийството на самия Хитлер.
 NOVA
Последното предложение в осмата седмица на „ Великият понеделник “ е приключенският „ Вертикална граница “ . Младият планинар Питър Гарет подхваща нанагорнище на К2 - вторият по височина връх в света. Изправяйки се против личните си физически ограничавания и мощта на природата, Питър рискува живота си. В гневна конкуренция с времето, младият планинар (в ролята е Крис О’Донъл) повежда избавителна задача, с цел да избави сестра си и останалите от групата й, попаднали в клопката на смъртоносна лавина на К2. Филмът на Мартин Кембъл превзема със своята динамичност и напрежение. Лентата е с номинация от Британската академия за специфични резултати.
 NOVA
Феновете могат да избират своя любимец и на , а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 19 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди - специфични шпионски часовници.

 дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията „ Медийна реклама “.

Следете „ Великият понеделник “ в ефира на  и на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР