Напредва изпълнението на проекта за модернизация на уличното осветление в

...
Напредва изпълнението на проекта за модернизация на уличното осветление в
Коментари Харесай

Бургас стартира модернизация на осветлението по Мария Луиза и Булаир

Напредва осъществяването на плана за рационализация на уличното осветяване в Бургас. Обновлението към този момент се случи на бул. „ Тракия “, бул. „ Стефан Стамболов “ - от „ Никола Петков “ до „ Демокрация “, бул. „ Янко Комитов “, ул. „ Проф. Яким Якимов “, ул. „ Лазар Маджаров “, бул. „ Демокрация “ и бул. „ Христо Ботев “.  
Тази седмица завършва работата по бул. „ Тодор Александров “ и бул. „ Сан Стефано “ – от бул. „ Демокрация “ до бул. „ Стефан Стамболов “.  
 Местността Мадика в Бургас се развива като нова бизнес зона Местността " Мадика " в Бургас се развива като нова бизнес зона
Тази година в Бургас се извършват или следва да започват пет плана със документи за вложения от клас " А " по реда на Закона за...
По график от идната седмица ще стартира обновлението по продължение на булевардите „ Мария Луиза “ и „ Булаир “, както и в сектора на „ Сан Стефано “ от „ Хр. Ботев “ до „ Ст. Стамболов “.  
Модернизацията на уличното осветяване се случва след утвърден план на Община Бургас, който получи финансиране по програмата за „ Възобновяема сила, енергийна успеваемост, енергийна сигурност “. С реализирането му ще бъдат сменени общо 2623 осветителни тела. Проектът включва също по този начин реновиране на табла за ръководство и стълбове по основните пътни артерии на Бургас.  
С внедряването на ограниченията за енергийна успеваемост градът ще заплаща годишно с 200 000 лв. по-малко за електричество, а лампите ще светят по-силно.  
„ Но най-важният резултат на по-доброто осветяване е нарасналата сигурност на уличния трафик и сигурността на жителите “, разяснява кметът Димитър Николов.
 7 бургаски основни улици са с ново осветяване, следват Тодор Александров и Сан Стефано 7 бургаски основни улици са с ново осветяване, следват " Тодор Александров " и " Сан Стефано "
Напредва осъществяването на плана за рационализация на уличното осветяване в Бургас. Обновлението към този момент се случи на бул. „ Тракия&ldqu...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР