Направихме резултат, граничен за влизане в парламента. Но социологическите проучвания

...
Направихме резултат, граничен за влизане в парламента. Но социологическите проучвания
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Направихме резултат, граничен за влизане в парламента - отиваме на скорошни избори

„ Направихме резултат, граничен за влизане в Народното събрание. Но социологическите изследвания повлияха на хората. Ние настояваме за специфична държавна институция, която да управлява тези организации, които могат мощно да манипулират публичното мнение “. Това сподели пред БНР водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Според него на партията е липсвало медийно наличие по време на предизборната акция.
 Искра Михайлова: Избирателите да внимават кой и какво им дава обещание Искра Михайлова: Избирателите да внимават кой и какво им дава обещание
Ние от „ Възраждане “ сме потвърдили, че имаме, волята, смелостта и куража, да не се огънем под натиска на статуквото и попадай...
„ В чужбина „ Възраждане “ е пета политическа мощ, изпреварваме Българска социалистическа партия и сме малко след ГЕРБ. Там вотът не се манипулира. Този избор демонстрира какъв би трябвало да е вотът в България “.
В предаването „ 12+3 “ Костадинов добави:
„ Отиваме към скорошни избори. Иначе би се случило държавно управление вид „ Димитър Попов “, така наречен експертно държавно управление, или още по-лошо - „ Любен Беров “, кабинет, който ще потъне в задкулисие. Изходът е или неопределен кабинет, поставяйки ни в още по-унизителна колониална взаимозависимост от Съединени американски щати, или нови избори.
Новите избори ще имат преимущество, че за първи път от 12 години изборите няма да се вършат от администрация на ГЕРБ... В момента, в който ГЕРБ изтърве ръководството, пътят е един и надолу, където ще се разпадне “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР