Направих нещо нормално в един ненормален свят, казва той Единственото

...
Направих нещо нормално в един ненормален свят, казва той Единственото
Коментари Харесай

Детето на Владо, който върна несесер със 140 000 лева, раздава картички с пари на възрастни хора

Направих нещо обикновено в един анормален свят, споделя той

Единственото нещо, което може да направиш с открити 140 000 лв., е да си купиш нещо материално, а то ще стартира да се обезценява, ще забравиш за него, само че ще си седи на съвестта ти това, че не си върнал парите. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ Владимир Симеонов, който върна несесер, цялостен с евро банкноти. За това той беше отличен в акцията на „ 24 часа “ за заслужен българин. 

Сумата е в действителност внушителна - повече от 140 000 лв., посочи водещият Златимир Йочев.

„ За тези хора, които губят парите си, това е бил целият им живот. Събирали са пари с години, с цел да купят апартамент на техния наследник “, прибавя той.

Животът ми се промени фамилно по-късно, което направих, споделя Владо. 

„ Това, което направих, е нещо обикновено, само че рефлектира върху фамилията ми и най-много върху щерка ми. Тя сама направи картички за възрастни хора без ние да й подскажем. Тя се затвори в стаята си. Направи картичките, отвори си касичката и сложи пари в тях. След час и половина ми сподели да отидем да ги раздадем на възрастните хора. Това е разследване на това, че години преди този момент с нея оказваме помощ на деца, лишени от наставнически грижи в няколко дома “, споделя той. 

„ На награждаването имаше един човек, който се занимаваше със обществена активност. Когато го наградиха, той излезе на сцената и от страстта се разплака. В момента, в който се върна на мястото си, моята щерка отиде при него, прегърна го и му сподели „ Спокойно! Представи се доста добре! Няма потребност да плачеш “. Децата не се раждат положителни или неприятни. Ние ги моделираме и в случай че има повече хубави образци, те ще ги следват “, разяснява мъжът.

„ За последно се чух с тях (б.а. със притежателите на несесера) преди Коледните и новогодишните празници. Аз съм роден на 19 декември и те ми изпратиха честитка, която е прочувствена “, прибавя той.

„ Очаквах в несесера да има телефони и персонални карти, само че видях вътре пачки с евро банкноти. Бяха гравирани четири имена. Бях написал (б.а. в обществената мрежа), че ще приема за притежатели хората, които ми цитират четирите имена, гравирани на несесера. Оказа се, че те са на четиримата им внуци, които са в Съединени американски щати “, споделя Владимир Симеонов. 

„ На 19 декември ми изпратиха честитка. Те са гравирали и моето име сред това на внуците си. Хората споделят, че към този момент нямат четири внуци, а пет. Аз съм към този момент един от тях и постоянно ще бъда. Направих нещо обикновено в един анормален свят “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР