направи гневна декларация от парламентарната трибуна за поисканата му оставка

...
направи гневна декларация от парламентарната трибуна за поисканата му оставка
Коментари Харесай

Марешки: Ще ви припомня кои са душманите, които ми искат оставката

 направи гневна декларация от парламентарната естрада за поисканата му оставка от Българска социалистическа партия, съобщи " Дарик ".

" Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, в случай че не бяха хилядите писма, които получих като поддръжка ", стартира той.

Лидерът на " Воля " напомни и " историческата истина ".

" Ще ви напомня кои са " душманите ", които ми желаят оставката ", сподели Марешки и стартира с биографията на лидерката.

" В двете държавни управления на Симеон Сакскобургготски и Иван Костов, единствено на 28 години, е била изп. шеф на " Техноимпекс " и в борда на " Техноекспорт ". В кабинета на Станишев е била зам.-министър и е била уволнена поради разкрития за огромни злоупотреби в ресора й ", изреди Марешки.

И продължи да громи социалистите със сивито на Румен Гечев, който е бил заместител на Жан Виденов, като го упрекна за инфлацията, рецесията с $ и банкрута на банковата система.

Той загатна и министрите в държавното управление на, като напомни, че то е било " изгонено с камъни ".

" Депутатите, които се пробват да се показват за нови лица, морални стожери, всички тези, които 2013 година са били изгонени посредством едногодишни митинги, в този момент седят на първите банки. Те дават обещание в този момент светлото бъдеще -, Свиленски, Стойнев, Филип Попов, Антон Кутев, Георги Гьоков... Това са безчет хора, които в недалечната 2013 година са били изхвърлени от ръководството от народа, тъкмо тъй като са го довели до просешка сопа. Ние не имаме вяра в това и няма да спрем да ги разобличаваме. Засрамете се и недейте да търсите зложелател на народа, там където го няма. Врагът на народа е във вашите редици, вие сте го докарали до просяшка сопа ", отсече Марешки.

" Човек, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мене оценки, това е скотщина ", скочи от своя страна Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

" Какво чакате, да го изнесат с белезници ли ", реагира и Иван Иванов от соцгрупата, че Караянчева дала думата на Марешки.

" Г-н, не мога да му кажа и името, и цялостен мандат не можете да изкарате. Той няма нищо, майка му има аптеки, майка му има концесии ", включи се и аленият Георги Свиленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР