Направи БСП неубедителна опозиция, заяви кандидатът за първия пост в

...
Направи БСП неубедителна опозиция, заяви кандидатът за първия пост в
Коментари Харесай

Жаблянов посече Нинова

Направи Българска социалистическа партия неубедителна съпротива, съобщи претендентът за първия пост в партията
Валери Жаблянов, един от претендентите за лидерския пост в Българска социалистическа партия, посече Корнелия Нинова за неналичието на позиция както за митингите, по този начин и за процесите  в страната. „ Мисля, че е ясно, че Българска социалистическа партия поддържа справедливите претенции на жителите – за правда, за ред, за понижаване на произвола от изпълнителната власт. Българска социалистическа партия от дълго време е декларирала позицията си по отношение на този вид ръководство ”, изясни Жаблянов пред Нова тв. И добави, че е участвал както на първия ден от митингите, по този начин и в други дни.

„ За страдание Българска социалистическа партия не можа да създаде освен позиция по отношение на митингите, само че и за процесите в страната. Ние се намираме в предизборна акция и ръководителят на партията Корнелия Нинова е взела всички функционалности на партията. Тя оповестява позицията на Българска социалистическа партия. Вече трети месец не се събира управлението на партията, с цел да направи оценка на протичащото се в страната ”, сподели още Валери Жаблянов.  Той бе безапелационен, че е конкурент на Нинова по редица аргументи. Според него, в случай че страната има ефикасна парламентарна съпротива, каквато би трябвало да бъде Българска социалистическа партия, нямаше да се стигне до извънпарламентарни митинги.

„ Когато огромна част от българското общество показва на площадите и улиците своето политическо неодобрение от ръководството и не застава зад парламентарната съпротива, това значи, че тя, в частност и Нинова с нейния политически курс, са били неубедителни за опозиционно настроеното общество ”, безапелационен бе претендентът за водач на партията.

Той е на мнение, че Българска социалистическа партия няколко пъти е пропуснала удобни благоприятни условия да влезе в ръководството на страната. Жаблянов счита, че повода за това е неналичието на точна оценка на протичащото се от страна на опозицията, и е безапелационен, че е нужна промяна на управлението на левицата.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР