Напоследък все повече онлайн магазини се обръщат към фулфилмънт центровете,

...
Напоследък все повече онлайн магазини се обръщат към фулфилмънт центровете,
Коментари Харесай

Ползите от фулфилмънта

Напоследък от ден на ден онлайн магазини се обръщат към фулфилмънт центровете, на които делегират огромна част от своите задължения по осъществяване на поръчките от клиенти (разгледайте в BigArena.net).

Това е много добра тактика, защото тези профилирани центрове съставляват една добре смазана машина, която предлага цялата нужна за осъществяване на поръчката инфраструктура.

Те са много по-способни във опцията си да дават варианти за доставка в границите на същия ден или най-малко да подсигуряват точни дати за доставка - нещо, което би било отвън опциите ви, в случай че се помъчите да се справите сами.

Всичко това работи много сполучливо във ваша изгода, защото е ориентирано към възстановяване на преживяването на клиентите ви, а от там и към стимулирането на вашия бизнес.
Ще намалите своите разноски във всеки един аспект
Не е на ниска цена или пък елементарно да се справите с всички разноски, които съпътстват поддържането на личен онлайн магазин.

Като се стартира от наема на място, на което да съхранявате продукцията си, мине се през нуждата да поддържате надзор на качеството, през потребността да наемате чиновници и да купувате опаковъчни консумативи, та се стигне чак до потребността да правите собственоръчно доставка посредством определен пощальон, работата е просто колосална.

Всичко това изисква извънредно доста време, старания и средства, които не всеки човек може да обезпечи. Чрез делегирането на осъществяването на , вие можете да елиминирате тези разноски и да започнете да споделяте пространство и ресурсите със стотици или даже хиляди други продавачи.

Тъй като по този метод се възползвате от икономиите от мащаба, вие получавате допустимо най-хубавите цени и условия! Освен това, при използването на услугите на някой от фулфилмънт центровете , нормално плащате една закрепена такса и то единствено за услугите, които сте употребявали, като да вземем за пример когато поръчката е определена, опакована и изпратена.
Възползвайте се от техните технологии
Модерните технологии оферират доста преимущества за търговците на дребно в изискванията на електронна търговия. Може би най-важното за вас и за вашите клиенти е опцията да правите наблюдаване и следене на пратките от склада до вратата на купувача. Това предлага сигурност както на търговеца, по този начин и на клиента, което е доста добра реклама за вашия магазин. Научете повече за тук.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР