Напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които кръжат около

...
Напоследък уфолозите все по-често говорят за НЛО, които кръжат около
Коментари Харесай

Спътници заснеха сензационни кадри от Слънцето! Огромни космически кораби кръжат около него

Напоследък уфолозите все по-често приказват за НЛО, които кръжат към Слънцето или даже леко навлизат в орбитата му и по-късно се отдалечават.

Според разнообразни откриватели на Космоса има две аргументи за това:

Eдната от тях е, че все още Слънцето се намира под контрола на няколко галактически спътника, да вземем за пример SDO и SOHO, които зафиксират всичко, което се случва със Слънцето и към него. След това в режим на действително време предават към Земята фотоси с висока резолюция, които пък се разгласяват свободно в интернет.

Благодарение на това уфолозите са получили опцията да издирят непознати, летящи обекти освен на Луната или Марс, само че и на Слънцето.

А ето и втората причина: първоначално, когато на тези фотоси стартират да се появяват великански обекти от незнаен генезис, уфолозите не ги приемали толкоз деликатно, предполагайки, че корабите на извънземни не могат да са толкоз огромни с размерите на планета и даже по-огромни.

Все отново скоро самостоятелни откриватели били принудени да признаят, че НЛО-то може да е с всевъзможен размер. Нещо повече - те на процедура не се тормозят да се приближават до фантастично високите температури на Слънцето.

Днес откривателите на Космоса признават, че НЛО-та много постоянно кръжат към Слънцето и евентуално го употребяват с някаква цел. Според една от версиите то съставлява нещо като самобитен портал към други светове, откъдето влизат и излизат великански за нашите разбирания кораби с извънземни.

Уфолози допускат, че точно по този метод в далечно минало в нашата Слънчева система е била докарана наоколо до Земята Луната.

Според друга версия Слънцето съставлява за междугалактическите кораби зареждаща станция - допуска се, че извънземните може би употребяват слънчевата плазма като гориво за корабите си.

И ето, следващият транспортен съд с извънземен генезис бе засечен от галактическите спътници SDO и SOHO.

На видеото се вижда по какъв начин гигантско НЛО, към 100 пъти надвишаващо размера на планетата ни, излетява от Слънцето - като че ли се появява напряко от огнената му магма.
Вижте и самите, шокиращи фрагменти:



Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР