Напоследък около Pornhub е доста горещо, но не само заради

...
Напоследък около Pornhub е доста горещо, но не само заради
Коментари Харесай

Защо Pornhub изтри повече от половината си съдържание

Напоследък към Pornhub е много горещо, само че освен поради наличието му. Сайтът беше упрекнат, че разгласява видеа, в които дами биват изнасилвани и снимани без тяхното познание.
 Mastercard, Visa, Pornhub и възбраната, която кредитните карти на фирмите постановиха на уеб страницата поради обвиняванията
Пореден удар по Pornhub

Да ти пернат шалтера на готиното

Освен много сериозен отзив, това донесе на Pornhub и нежелани рестрикции от страна на две от най-големите компании за кредитни карти. От уеб страницата обаче не стоят със скръстени ръце, тъй като към този момент започнаха ограничения.

Вече е реалност голяма чистка на наличието, като съгласно VICE преди нея в уеб страницата е имало повече от 13 милиона видеа, а след нея те са се стопили на под 5 милиона. Pornhub в действителност са премахнали всички видеа, които са били качени от непотвърдени източници.

И са останали единствено такива от тествани от уеб страницата източници или създалите. И оттук насетне единствено такива профили ще могат да качват видеа в порно уеб страницата. Другата оригиналност е, че е отстранена опцията за събаряне.
 Кендра Съндърланд, Адам Мосери и за какво профилът на порно актрисата беше отстранена от Instagram
Порно актрисата, която излъга, че има връзка с изпълнителния шеф на Instagram

Какво тъкмо е направила Кендра Съндърланд

Pornhub ще вкара и специфична стратегия, в която ще вземат участие 40 неправителствени организации в областта на интернет и детската сигурност. Те ще преглеждат всички видео, които са били докладвани от консуматори като евентуално рискови или противозаконни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР