Напоследък името на Кичка Бодурова се върти в медийното пространство

...
Напоследък името на Кичка Бодурова се върти в медийното пространство
Коментари Харесай

Вижте Кичка на млади години

Напоследък името на Кичка Бодурова се върти в медийното пространство много интензивно. Българската естрадна легенда подвигна обществен скандал с сътрудника си Панайот Панайотов, а мотивът е анулирано негово присъединяване на концерта на Кичка Бодурова в Бургас.

Кичка Бодурова стартира кариерата си в България, трансформира се в звезда в Гърция, с цел да се откри в Америка. Още в детската градина се явява на конкурс в учебно заведение “Христо Ботев” гр. Бургас и го печели с песента “Жалба ми падна на сърце”.

В наши дни Кичка Бодурова се занимава с възстановяване на къщи в Съединени американски щати, които подрежда и ремонтира по собствен усет, след което продава. " Това е нещо като мое занимание " споделя певицата в музикален филм изработен за нея от Българска национална телевизия. Кичка Бодурова живее в Лас Вегас дружно със своя брачен партньор Крис Зарпас и тяхната щерка Кристи-Жаклин Зарпас. Преди 2 години Кичка осинови тийнейджърката Магдалена, като в никакъв случай не е крила, че това една от фантазиите ѝ е да има второ дете.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР