Напоследък хубавите новини за звездни бебета идват една след друга.

...
Напоследък хубавите новини за звездни бебета идват една след друга.
Коментари Харесай

Mamma Mia, още едно звездно бебе

Напоследък хубавите вести за звездни бебета идват една след друга. Някои изненадващо, други не. Руни Мара и Хоакин Финикс, Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, а в този момент и актьорите Аманда Сейфрид и Томас Садоски.

Звездата от Mamma Mia и брачният партньор ѝ Томас Садоски, разпространиха радостната новината, че на 28 септември са станали родители на момченце посредством обществените медии.

Те разгласили известието за раждането на сина си на страниците на две благотворителни сдружения в Instagram - INARA и War Child USA.

on Sep 28, 2020 at 11:27am PDT

" От раждането на щерка ни преди три години нашият ангажимент към почтените деца, които са брутално наранени от спорове и войни, е движеща мощ в живота ни. С раждането на сина ни, работата на INARA и с War Child става наша пътеводна звезда ", се показва в известието.

" Щастливи сме първи дружно с War Child да съобщим за раждането на второто дете на нашите членове на Управителния съвет Аманда Сейфрид и Томас Садоски ", означават на собствен ред от INARA.

Името на момченцето и други детайлности за раждането към момента не се знаят. Двойката има и тригодишна щерка - Нина.
 Снимка 498324

Новината пристигна изненадващо, тъй като даже не се знаеше, че двойката чака бебе. Когато Аманда споделя за живота си под карантина по-рано това лято, тя не направи никакви подмятания за това, написа E! News.

" Майка ми живее с нас - тя е нашата бавачка ", показа Аманда в поредицата на YouTube Molner`s Table. " Животът ми е страховит, тъй като тя е третият родител за нас. Такава късметлийка съм. " Що се отнася до връзката й с Томас, Аманда споделя, че бракът ѝ е станал " още по-здрав " по време на пандемията от ковид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР