Напоследък често се говори за онлайн търговията така, сякаш тя

...
Напоследък често се говори за онлайн търговията така, сякаш тя
Коментари Харесай

NEXT BASKET в мисия “модернизация на търговията”

Напоследък постоянно се приказва за онлайн търговията по този начин, като че ли тя е изначално разграничена от стандартната търговия. Това е по този начин, доколкото методите за постигане на клиенти и бизнес напредък са по-специфични в цифровата среда.

Същевременно, обаче, синхронизацията сред интернет и физическа търговия остава на назад във времето - а всеки възходящ бизнес рано или късно стартира да губи от този пропуск.

Новата платформа за онлайн магазини се появява на пазара с напълно нова вероятност. А точно - да предложи “всичко в едно ” за производители и търговци и да остави сътрудниците си да избират функционалности и услуги съгласно актуалните си потребности.

Екосистемата на платформата надалеч надскача направата на онлайн магазин и точно това я разграничава от всичко, което познаваме досега. Къде е пресечната точка сред онлайн продажби, физически магазин, логистика, обслужване на клиенти и създаване на повсеместен бизнес имидж? Обобщаваме отговора на холандския стартъп в редовете по-долу.
Вашите клиенти са на всички места!
Едва ли можете да преброите случаите, в които сте чували, че клиентите ви са онлайн. Макар и да е публично най-бързо развиващият се търговски бранш, съгласно данни на, електронната търговията към момента генерира сред 10% и 15% от общите продажби на дребно в Европейски Съюз. Вашите клиенти не са просто онлайн… Те са на всички места!

Ето за какво, NEXT BASKET предлага серия от нововъведения в посока синхронизиране на онлайн и офлайн търговия със следните благоприятни условия:
Комбинация от платформа за онлайн магазин и депозиране на продукти; Фулфилмънт услуги с обезпечена куриерска доставка до 28 страни в Европа; Готова omnichannel интеграция за връзка с физически магазини; Стабилна работа с безграничен брой артикули и безграничен трафик; Вградени механически усъвършенствания за SEO и органически трафик от търсачките; Вградена маркетингова автоматизация за увеличение на продажбите през всички канали; за маркетинг, продажби и отчетност; Вградена ERP система за обмисляне и ръководство на бизнес ресурси; Каталог от професионални услуги, осъществявани от екипа на платформата и др;
Ако би трябвало да бъдем напълно точни, NEXT BASKET навлиза на пазара със лист от 340 функционалности, 90 подготвени интеграции и 112 типа платени и безвъзмездни услуги. Много от тях се оферират на пазара за първи път, а описът наподобява няма да стопира да пораства.
Пълна акомодация на платформата съгласно потребностите на бизнеса
Концепцията на NEXT BASKET е да покрие потребностите на бизнеса във всеки присъщ стадий от неговото развиване. Ето за какво множеството благоприятни условия на платформата са разграничени в няколко разнообразни разновидността за партньорство.

Те стартират от бюджетни SaaS решения за потребление на програмен продукт против месечна такса и приключват с 360-градусово бизнес обслужване против % от облагата. Макар и в началото обособени, тези разновидности подлежат на гъвкава акомодация по отношение на потребностите, упованията и ресурсите на всеки евентуален сътрудник.

Докъде ще доближат напъните на NEXT BASKET като опция на всички познати дотук решения за бизнес развиване - следва да разберем напълно скоро със старта на платформата през първата половина на 2023 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР