Наполи и Гранада играят при резултат 1:1 в 1/16-финален реванш

...
Наполи и Гранада играят при резултат 1:1 в 1/16-финален реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Наполи - Гранада 1:1

Наполи и Гранада играят при резултат 1:1 в 1/16-финален реванш в Лига Европа. Още в 3-ата минута Пьотр Желински даде задатък на домакините, само че Анхел Монторо (25) възвърне равенството с глава. Първата среща сред двата тима приключи с триумф на испанския отбор с 2:0. Мачът на стадион „ Диего Армандо Марадона “ в 19:55 часа и Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата.

"Партенопеите " стартираха чудесно срещата. В 3-ата минута Тимуе Бакайоко се възползва от неточност на гостите в центъра и подаде към Пьотр Желински. Полякът напредна и с акуратен удар в долния десен ъгъл откри резултата.

В идващите минути възпитаниците на Диего Мартинес придвижиха играта в по-предни позиции, само че вратата на Алекс Мерет не бе застрашена. Двата отбора продължиха да работят на високи обороти, само че дейностите на терена най-вече се развиваха в централната част на терена, което не водеше до рискове пред една от двете порти.

Гранада съумя да притисне "партенопеите " и принуди възпитаниците на Дженаро Гатузо да се приберат надълбоко в личната си половина.

В 25-ата минута гостите възвърнаха равенството. Димитри Фолке проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Анхел Монторо остана непокрит и с глава осъществя в левия ъгъл.

НАПОЛИ - ГРАНАДА 1:1

1:0 Желински 3'

1:1 Монторо 25'

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

НАПОЛИ: Алекс Мерет, Амир Рахмани, Калиду Кулибали, Никола Максимович, Джовани Ди Лоренцо, Фабиан Руис, Тимуе Бакайоко, Елиф Елмас, Пьотр Желински, Лоренцо Инсиние, Матео Политано

Треньор: Дженаро Гатузо

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР