Напълно ваксинираните пътници, пристигащи във Великобритания, скоро няма да трябва

...
Напълно ваксинираните пътници, пристигащи във Великобритания, скоро няма да трябва
Коментари Харесай

Как се отразява отслабването на COVID мерките на Острова?


Напълно имунизираните пасажери, идващи във Англия, скоро няма да би трябвало да си вършат тест за ковид. Това е част от плануваното намаляване на Коронавирус ограниченията на Острова.

От тази седмица не е наложително носенето на маски на обществени места и в учебните заведения, отпадат и наложителните Коронавирус документи за посещаване на обществени събития.

От 11 февруари пък изцяло имунизираните хора, пътуващи за Англия, ще би трябвало единствено да удостоверяват имунизационния си статус, като попълнят формуляр с данни за себе си. Засега от изцяло имунизираните няма да се изисква да имат трета доза. Лицата под 18 година ще се третират като изцяло имунизирани. А тези, които не са изцяло имунизирани, няма да има потребност да се изолират, нито да си вършат тест на осмия ден от идването си. Те ще би трябвало обаче да имат негативен тест от преди заминаването си и да си създадат PCR тест, откакто дойдат във Англия.

От държавното управление изясняват новите ограничения с като стъпка напред към нормализиране на живота.

Доста коментатори са на мнение, че това в действителност са опити на кабинета да натрупа дивиденти.

Скандалът „ Партигейт “ взема застрашителни за държавното управление размери. Лондонската полиция разгласи, че е почнала следствие на празненства, извършени на „ Даунинг стрийт “ по време на пандемията. Сред разследваните ще бъде и сигналът, че близо 30 души от личния състав на „ Даунинг Стройт “ 10 са се събрал, с цел да честват рождения ден на Джонсън.

ITV News заяви, че 30-те души на събитието през юни 2020 година са изпели „ цветущ рожден ден “ и са получили торта. От „ Даунинг Стрийт “ 10 не отхвърлиха за празненството, само че споделиха, че чиновниците са се събрали за малко, с цел да пожелаят на премиера цветущ рожден ден ", добавяйки, че той е бил там за по-малко от 10 минути.

Това е следващото разобличаване за нарушение на разпоредбите от Борис Джонсън, който е под жестоки удари и на съпартийците си. Много от съперниците му оповестиха, че са били заплашвани от доближени на премиера министри и партийни функционери, с цел да не желаят оставката му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР