Напълно ваксинирани срещу коронавирус чужденци могат да влизат в без

...
Напълно ваксинирани срещу коронавирус чужденци могат да влизат в без
Коментари Харесай

Предстои ви пътуване до Египет - вижте условията за влизане в страната

Напълно имунизирани против ковид чужденци могат да влизат в без PCR проби , при изискване че дават документ за имунизация на границата, оповестяват от Министерството на здравеопазването и популацията на страната, написа БГНЕС. „ Това включва ваксини, утвърдени от Световната здравна организация (СЗО) и Египетския орган по медикаментите, цитира вестник „ Ал Ахрам “.

Влизането е позволено 14 дни след приемане на втората доза от двукомпонентна ваксина (Sputnik V, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharm, Sinovac), или 14 дни след приемане на първата доза еднокомпонентна ваксина на JohnsonJohnson ". „ Сертификатите би трябвало да съдържат QR код и щемпел на формален орган, не се позволяват корекции, петна или допълнения “, се споделя в известието на Министерството на здравеопазването.
 Египетски съд удостовери смъртните присъди на 12 души от „ Мюсюлмански братя ” Египетски съд удостовери смъртните присъди на 12 души от „ Мюсюлмански братя ”
Египетски съд удостовери в понеделник смъртните присъди за 12 членове на „ Мюсюлмански братя ”, в това число двама висши водачи...

В същото време се планува това да се отнася за страни, " които не са наранени от мутирали варианти на ковид ". Ако пътуващ дойде от една от страните, където са регистрирани разновидности (това включва Индия, Бангладеш, Пакистан, Бутан, Мианмар, Непал, Виетнам, Шри Ланка, Бразилия и някои други страни от Латинска Америка), то даже със документ за имунизации идващите би трябвало да създадат молекулярен бърз тест за ковид още на летището . Ако се окаже позитивен, задграничният жител е задължен да направи още един PCR тест. Ако този тест също е позитивен, тогава влиза в действие протокол, съгласно който инфектираното лице се настанява в особено обособена за задачата болница, изясняват от египетското Министерство на здравеопазването.

В Египет обстановката с ковид се стабилизира до известна степен. Ако през май - началото на юни всекидневно са регистрирани повече от хиляда нови случая на зараза, в този момент среднодневното нарастване на инфектираните хора е спаднало до 500 души. Според последните данни на Министерството на здравеопазването на страната, от началото на пандемията са разпознати над 278 хиляди инфектирани, над 206 хиляди са изцяло възобновени, 15,9 хиляди души са умряли. През миналия ден 37 души са умряли от затруднения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР