Напълно логично – през годините горят едни бушони и употребяват

...
Напълно логично – през годините горят едни бушони и употребяват
Коментари Харесай

Бит зад колоните на Министерския съвет се надява, че новите партии ще се разберат след кадрите на полицейско насилие

Напълно разумно – през годините горят едни бушони и използват хората по най-долния метод. Това съобщи един от битите под колоните на Министерския съвет Жоро Георгиев.

По-добре да се види, тъй като се изговориха доста неистини, в това число от някогашните вътрешни министри. Младен Маринов говореше, че има единствено бити служители на реда – в този момент какво ще каже? Той сподели нещо, само че... пунта мара, добави Георгиев. Припомняме, че Маринов и Терзийски разясниха във Facebook обстановката, като Маринов настояваше, че било направена незабавно инспекция за дисциплинарни санкции. За това „ лице ” е, че не може да бъде повишаван в период от две години – на тях им доставяше наслаждение, сподели Георгиев. Той изрази вяра, че на всички взели участие служители на реда ще им бъдат казани обществено имената.
 БОЕЦ на митинг поради полицейското принуждение БОЕЦ на митинг поради полицейското принуждение
Във вторник (17 август) от гражданско придвижване " БОЕЦ " излизат на митинг пред Народното събрание. Събитието е проведено за 10:00 час...

Пострадалият уточни, че фактически е имало обидни думи при този митинг, само че това не може да е задоволително за такава реакция. Провокатори има, само че те в никакъв случай не го отнасят, добави той.

Ще диря обезщетение, настоя Георгиев. Той направи и забавен коментар за случилото се политически – че е очаквал малко повече и откакто се е видяло какво са понесли някои от протестиращите, каращите се в Народното събрание партии да седнат и да се схванат.

Борисов и Гешев са виновни за това. Следващото равнище са Христо Терзийски и Младен Маринов. Христо Терзийски, който 1 година не може да отговори какво прави патрулката пред " ". Тези хора не знам по какъв начин ще имат мъжеството да влязат в Народното събрание, по какъв начин поглеждат децата си, като се приберат у дома. Ако им е останало нещо мъжко, неотложно би трябвало да изоставен Народното събрание. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев разяснява тематиката с полицейското принуждение от митингите против властта в края на лятото и началото на есента на 2020 година.

Очевидно е, че има две хипотези – че е имало бандити (в униформи), които са надвишили правата си или че няма такива хора, а някой е наредил. И в двата случая би трябвало да има разпускане и унищожаване, сподели Кънчо Стойчев пред bTV.
 В. Сега: Прокуратурата тотално е пренебрегнала записите с полицейско принуждение В. " Сега ": Прокуратурата тотално е пренебрегнала записите с полицейско принуждение
Прокуратурата е била осведомена със записите от камерите на Министерския съвет, които ясно демонстрират брутални фрагменти от полицейско принуждение...

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР