Напълно абсурдна ситуация със система за охрана на дълбока близо

...
Напълно абсурдна ситуация със система за охрана на дълбока близо
Коментари Харесай

Абсурдно: Доброволец охранява опасна шахта в столичния Младост 2

Напълно неуместна обстановка със система за защита на дълбока близо четири метра  шахта. В столичния кв. ”Младост ” 2 доброволец, седнал във фотьойл, дава наряди, с цел да я охранява от разсеяни водачи, споделя.

Старият похлупак на шахтата „ отлежава на дъното й ”, а „ с цел да спасят ситуацията ”, запалянковци взели похлупак от друга шахта. Той обаче се оказал несъответствуващ. 

За да няма инцидентиa доброволец, въоръжен с лост, намества капака след всяко прекосяване на коли. Мъжете поставили и автомобилни гуми върху шахтата, с цел да предупредят водачите. Недоброжелатели обаче ги събарят или ги изместват.

Ситуацията се повтаря всяка заран в продължение на месеци. В началото на юли Ивайло Танчев подава неведнъж сигнали до „ Софийска вода ”. Те обаче са декларирали, че шахтата е частна. Подавани са сигнали и към полицията, само че без триумф. На 23 юли Танчев подава и сигнал към Столична община, само че още веднъж без триумф.

„ В петък стопираме да се занимаваме с тази дупка. Настройваме камерата да гледа към дупката, с цел да снима всички, паднали в дупката. Ако решат да съдят общината, ще им предоставим запис. Общинските чиновници обявиха, че ще вземат сигнала ми под внимание след месец. Нищо повече не можем да създадем ”, изясни Ивайло Танчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР