Нападнатият от Диян Тончев-Камбаната проговори. 18-годишният Георги К. Е преживял

...
Нападнатият от Диян Тончев-Камбаната проговори. 18-годишният Георги К. Е преживял
Коментари Харесай

Проговори жертвата на кримигероя Камбаната в Бургас: Помислих, че... СНИМКИ 18+

Нападнатият от Диян Тончев-Камбаната проговори. 18-годишният Георги К. Е претърпял същински смут, от който към момента не може да се отърси, оповестява Флагман.бг.

Припомняме, че зверството е осъществено в събота вечер малко преди 22 ч. в региона на автобусната спирка пред блок 114 в жк „ Меден рудник “. , което го е захапало в региона над лявото коляно.

Наш екип се срещна с младия бургазлия, навършил пълноправие едвам преди седмица, в дома му в жк „ Меден рудник “. Два дни след нападението десетокласникът от Професионалната гимназия по превоз към момента е в потрес, само че е признателен, че кракът му е избавен. Отървал се е с няколко шева и съумява да върви благодарение на патерица.

По време на екшъна са му помогнали хора, които са пътували в градски превоз, както и водачът на рейса, а преди този момент таксиджия безусловно го е изгонил от колата.



Така е изглеждало кракът на Георги след нападението, минути преди да получи здравна помощ в МБАЛ Бургасмед

„ Цял ден в събота не бях излизал и вечерта взех решение да се разходя малко. Вървях си сам и на прибиране към нас, от долната зона, тъкмо сред двата магазина Анет, изскочи въпросният с кучето си, което е порода Питбул. Искаше да ме ограби, усетих какво ми следва и започнах да се оглеждам за хора и работещи магазини. За страдание по това време нямаше никой. Впоследствие видях едно такси, направих опит да се кача в колата, само че водачът ме изгони, сподели, че не желал проблеми “, описа Георги, ужасяващ от бездушието му.

За негово благополучие по това време е дошъл рейс, който е спрял на спирката. Георги незабавно се е запътил към градския превоз, с цел да се избави. Крачка преди да успее обаче е бил ударен по главата с металната тръба. И тъкмо в този миг питбулът е съумял да захапе крайници му.


Въпреки контузията си Георги посещава онлайн занятията на ПГ по превоз, през днешния ден го заварихме по време на час

„ Така крепко ме захапа, че в един миг си помислих най-лошото. Имах възприятието, че ми е откъснал крайници, въпреки всичко става въпрос за питбул. Разминах се относително леко, можеше да е доста по-зле. Помогна ми човек от рейса, с който успяхме да озаптим питбула. През това време водачът на градския превоз се е обадил на тел. 112. Изключително съм признателен на тези хора. Ако не бяха те, ситуацията сега щеше да се ужасно “, признава Георги.

Това не е било първото нахлуване от страна на Диян Тончев-Камбаната. 37-годишният мъж преди няколко седмици отново направил опит да ограби Георги. Но момчето тогава е било със собствен другар, а в близост е имало и други хора и по този начин не е съумял.

В момента Георги е под стрес, само че е безапелационен, че няма да остави нещата по този начин.

„ Много се изплаших, за първи път ме атакува куче и то такова. Но то не е отговорно, а стопанинът. Смятаме да го съдим, такива хора като него не би трябвало да са на независимост, на следващия ден ще пострада някой различен “, безапелационен е десетокласникът.


Георги е с няколко шева на крайници след нападението от питбула


Известно време момчето ще върви благодарение на патерица
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР