Нападнаха грозно във Фейсбук млада репортерка на bTV. Това научи

...
Нападнаха грозно във Фейсбук млада репортерка на bTV. Това научи
Коментари Харесай

Нападнаха онлайн млада репортерка на bTV заради облеклото й, тя се оказа пловдивчанка

Нападнаха грозно във Facebook млада кореспондентка на bTV. Това научи Sofia24.bg от обява в огромна група. По мнение на създателя на текста най-новото попълнение в екипа на bTV - Леда Виденова се е явила  " с облекло, прическа и грим като за чалготека ". Интересна детайлност е, че момичето е от Пловдив. Публикуваме целия текст от Facebook без редакторска интервенция в този момент:

" bTV, Тази събота и неделя наподобява изпоробваха през днешния ден нов метод за повдигане на рейтинга в неделя заран - репортерките да се явяват с облекло, прическа и грим като за чалготека...

Май не е надалеч времето, когато ще им пуснат и последния попфолк шлагер - да потанцуват върху лъскавите маси в студиото.

Сериозно, сътрудници, това не са рокля, прическа и грим, подобаващи за на ден предаване. Ако някой ТВ шеф ви кара да сядате по този начин в студито, имайте достолепието да откажете, както и да напуснете, в случай че се напожи ".

Ето и мненията под обявата. Всички са в отбрана на младата кореспондентка: 

- Още сме рано през месец февруари, а е явен спечелилият за премия " Пуритан на годината ".  Дори не мисля да влизам в спор - цялата теза и фотосите към този пост са безумни.

- Искам да пристигна денят, в който хората не разясняват облеклото и визията на другите хора.

- Някой не е в ходил в чалготека, но разяснява все едно всеки ден е там. Толкова лек грим там няма да видиш НИКОГА. А роклята е пъклен красива и няма нищо неуместно в нея. Айде със здраве.

- Та така… рокля, прическа и грим - надълбоко се колебая, че ще видите толкоз елегантна дама в някоя чалготека. Единственото, което виждам, е че дамата е с къдрици, само че не си мислете, че тези с права коса, се разсънват по този метод. Подготовката лишава не по-малко време. Аз не виждам нещо неправилно в грима, нито пък в роклята. Даже бих споделила, че в случай че дамата беше със сако, риза и пола - същият цвят - то това нямаше да ви направи изключително усещане. Разбирам, аз също съм прелестно сюрпризирана от хубостта на дамата, само че още един път - няма нищо неправилно във визията ѝ. А и къде написа, че някой я е “накарал да сяда по този начин в студиото "?

Водещата насреща е с сходна прическа, тя също е с пъстър костюм, носи грим и единствената разлика е, че едната носи рокля, а другата не. Me not understand…

- Абсолютна тъпота, това е една от най-красивите репортерки сега!

- Не е толкоз скандална визията.Поп-фолкът, евтиния, за който говорите, се свързва с пайети, мощен черен грим, доста изразена и крещяща визия. Тоалета в розово на водещата е по-предизвикателен, цветът много подчертава върху нея, което за водещ би трябвало да е противоположното - семпли, неутрални тонове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР