Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за

...
Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за
Коментари Харесай

Стъки: Нападат ме, защото ме издигнаха за президент

" Нападките против мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за президент. Тогава стартира и полицейската принуда. Изнасят се и лъжливи, манипулативни данни ”, заяви Станислав Недков – Стъки, ръководител на Българската федерация по ММА във връзка разкритията, че Федерацията е получила 1 млн. лева за пет години за осъществяване на стратегии за предварителна защита на зависимости. 

Стъки твърди, че през 2017 година Българската федерация по ММА получава 31 348 лева, като това е 1,3% от общата сума по програмата. През 2018 година – 34 890лв., а през 2019г. федерацията няма финансиране. През 2020г. сумата е 39 953лв. или 1,7% от общите средства по програмата. Парите за 5 години били 220 хиляди лева

" В този период са обхванати над 2500 деца, с които работят инструктори и лектори в 6 града. Те организират тренировки и лекции по ММА. В сумите влизат възнаграждения и наеми. За Федерацията не остава нищо, а всичко бива раздадено на младежите ", сподели пред Нова телевизия Недков.

За 2021 година финансирането било 118 хиляди лева или 2,3% от средствата по програмата.

" Знаем, че другарят Кутев е приключил университет по кино в Москва. Чрез един подобен скърпен скандал, той се пробва да измести фокуса на дневния ред. Най-вече този с Пламен Узунов ", сподели спортистът във връзка представителя на служебното държавно управление Антон Кутев, който изнесе данните за злоупотребата.

Стъки добави, че федерацията по ММА не е била утвърдена по ред стратегии, по които е кандидатствала. Според него служебният министър на спорта Андрей Кузманов се намирал в спор на ползи. Той бил министър на спорта и началник на федерация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР