Нападателят Златан Ибрахимович беше включен сред 25-те футболисти на Манчестър

...
Нападателят Златан Ибрахимович беше включен сред 25-те футболисти на Манчестър
Коментари Харесай

"Юнайтед" картотекира Ибрахимович за мачовете в Шампионската лига

Нападателят Златан Ибрахимович беше включен измежду 25-те футболисти на " Манчестър юнайтед " за мачовете в Шампионската лига. Шведският деец, който се контузи в края на предишния сезон подписа нов контракт с " алените дяволи ", откакто стана ясно че може да се върне на терена доста по-рано от предстоящото.

Мениджърът на " Юнайтед " Жозе Моуриньо реши, че Ибрахимович ще му бъде необходим за срещите от груповата фаза на шампионата, където отборът ще играе с " Базел ", ЦСКА (Москва) и " Бенфика ".

Първоначално се смяташе, че шведът ще бъде отвън терените до Нова година. Той организира лекуването си в Америка, като след края на специфичните процедури там имаше занимания въз основата на " Юнайтед " в Карингтън. Когато лекарите дадоха зелена светлина, че Ибрахимович е добре, Моуриньо му предложи нов контракт.

Преди 10 дни Специалния обаче отхвърли, че Ибрахимович ще се върне скоро на терена. След триумфа над " Лестър " с 2:0 Моуриньо отговори, че нападателят още не е изцяло възобновен.

Интересен избор направиха и от тима на " Тотнъм ". Мениджърът на " шпорите " Маурисио Почетино реши да не включа измежду 25-те играчи за мачовете от Шампионска лига Ерик Ламела и Винсент Янсен.

Холандският нападател мина на " Уайт Харт лейн " преди година против 20 млн. евро, само че не се наложи в отбора и означи единствено два гола. Ламела е измежду най-скъпите покупки на " шпорите ", само че поради травма в кръста не е играл от предишния октомври.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР