Нападателят Тодор Чаворски отново ще има шанс да запише мач

...
Нападателят Тодор Чаворски отново ще има шанс да запише мач
Коментари Харесай

Играч на Хебър ще играе в елита след пауза от 12 години

Нападателят Тодор Чаворски още веднъж ще има късмет да запише мач в елита след дебюта си за Левски на 12 септември 2010 година. 29-годишният футболист подписа контракт за една година и бе картотекиран за новия сезон в новака Хебър, на който оказа помощ с решителни голове за извоюваната промоция.

Като младеж Чаворски бе измежду най-обещаващите гении на " сините " от " Герена ", само че поради травми и несъответствуващи стечения на условия не можа да развие капацитета си в елита.

Иначе той получи късмет от Ясен Петров преди близо 12 години в мача Левски - Миньор Пк (4:0). Той се появи в игра в 63-ата минута на мястото на Дарко Тасевски, напомня " Мач Телеграф ". След това обаче пристигнаха поредност от преотстъпвания, разкъсване с обичания роден клуб и интервали в Локо Мз, Ботев Bp, Оборище, Миньор Пк, Локо София и Хебър, където бе притеглен през 2019-а.

По време на лятната подготовка новият треньорски щаб на Хебър опитва Тото като вътрешен халф и в последна сметка той си заслужи предложение за нов договор.
 Хебър (Пазарджик) картотекира 16 футболисти за новия сезон
Хебър (Пазарджик) картотекира 16 футболисти за новия сезон

Това обаче не е окончателният състав на пазарджиклии в efbet Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР