Нападателят на Валенсия Родриго Морено няма да премине в Атлетико

...
Нападателят на Валенсия Родриго Морено няма да премине в Атлетико
Коментари Харесай

Трансферът на Родриго в Атлетико пред провал

Нападателят на Валенсия Родриго Морено няма да премине в Атлетико (Мадрид), оповестява вестник "Марка ". Клубът от испанската столица беше подготвен да заплати 60 милиона евро аз Морено, само че в последния миг договорката се е провалила.

"Ние бяхме се подготвили, че Родриго Морено ще напусне клуба. Трансферът трябваше да стане. Клубът ме осведоми на 13-и август. Морено също сподели на всички, че отива в Атлетико, само че в този момент договорката е анулирана, разяснява старши треньорът на "прилепите " Марселино след снощното 1:1 с Реал Сосиедад.

Футболистът пък не тренира през цялата седмица, защото участваше индиректно в договарянията, а също по този начин обсъждаше и персоналните си условия с татко си и новия си възможен тим.

Според вестник "Супердепорте ", проблемите идват от Атлетико (Мадрид) и по-точно от невъзможността им да влязат в границите на финансовия феърплей. Адвокатите на Атлетико по този начин и няма по какъв начин да потвърдят, че въпросната сума за Родриго Морено е направена от клуба, а не е пристигнала от трета страна под една или друга форма.

Испанската федерация е една от най-ревностните поддръжници на Финансовия феърплей. Няколко покупко-продажби във втората дивизия бяха анулирани, защото клубовете не могат да подсигуряват заплащания или нямат доказателства за футболен генезис на парите си. В клуб като Алавес пък федерацията контролираше всяко заплащане или входиране на финанси, с цел да защищити тима от залитания в неверна посока.
Примера дивисион 1 кръг, събота 17 август  Валенсия 1:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР