Нападателят на Уест Хем Михаил Антонио бе определен за футболист

...
Нападателят на Уест Хем Михаил Антонио бе определен за футболист
Коментари Харесай

Михаил Антонио №1 в Англия за август

Нападателят на Уест Хем Михаил Антонио бе избран за футболист номер 1 на месец август във Висшата лига след впечатляващия старт на новия сезон.

31-годишният футболист вкара четири гола за „ чуковете “ в първите им три мача от акцията, в това число дубъл при безапелационния триумф над Лестър с 4:1 – мач, в който Антонио стана изпълнител номер 1 в историята на лондончани. Той означи 50-ия си гол за клуба във Висшата лига идващия уикенд при домакинското тъждество 2:2 с Кристъл Палас.

Силният старт на сезона за Антонио съответства с положителните резултати на отбора на Дейвид Мойс, като възпитаниците на някогашния управител на Евертън и Манчестър Юнайтед са втори в класирането и без загуба досега в Лигата, откакто си подсигуряваха присъединяване в групите на Лига Европа предишния сезон. Националът на Ямайка изигра основна роля в онази акция, вкарвайки 10 гола в 26 мача в Премиършип и продължава да бъде в отлична форма.

Михаил Антонио надделя за премията съотборника си Саид Бенрама и Маркос Алонсо от Челси, Ерик Дайър от Тотнъм, Демарай Грей от Евертън и Мейсън Грийнууд от Манчестър Юнайтед за месечното отличие. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР