Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич, който се отчете с гол

...
Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич, който се отчете с гол
Коментари Харесай

Томи Юрич: Всички знаят, че нямам гол за ЦСКА, това се дължи на лош късмет

Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич, който се регистрира с гол и асистенция при успеха на алените с 2:0 над Ботев (Враца) в контрола на “Българска армия”, разгласи, че до този миг не се е отчел с попадение за своя отбор поради неприятно стичане на събитията.

“Това е първи мач след двумесечна пауза и не беше елементарно. Определено може да се подобряваме в тактически аспект. Добре е, че натрупахме минути и нямаме контузени. В момента сме изморени, само че за късото време се подготвихме добре. Надявам се, че идната седмица ще спечелим против Витоша.

Голът ще ми даде повече самочувствие. Всички знаят, че откогато съм тук, нямам гол. Това, може би, се дължи и на неприятен шанс. Надявам се, че нещата ще се подобрят. В последна сметка всеки един от нас дава всичко от себе си. Треньорът взема решение кой да играе. Ако реши да ми гласоподава доверие, се надявам да се показва по най-хубавия начин”, сподели Юрич, който е безапелационен, че от дълго време се е приспособил към ситуацията в клуба.

“Адаптирах се доста бързо. Мога да приказвам хърватски и това ми оказва помощ. Що се отнася до футбола, ЦСКА е най-обичаният тим, един от най-големите в България, и съм благополучен да съм тук. Най-голямата ни цел е Купата. Така ще си осигурим присъединяване в евротурнирите. Лудогорец е надалеч от нас, само че във футбола нищо не се знае. Ще се борим”, добави хърватинът, който не е удовлетворен от това, че ще липсва аудитория по стадионите.

“Всеки един от нас се бои от незнайното. Трябва да свикнем с тези ограничения. Факт е, че футболът се играе за почитателите, само че би трябвало да свикнем. Животът продължава и ние също продължаваме напред”, приключи Томи Юрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР