Нападателят на ЦСКА Али Соу оглавява някои от класациите направени

...
Нападателят на ЦСКА Али Соу оглавява някои от класациите направени
Коментари Харесай

Испански журналист постави Али Соу на върха

Нападателят на ЦСКА Али Соу оглавява някои от класациите направени от испанския публицист, анализатор и скаут Ченчо Алонсо. Трябва да се посочи, че в подреждането става въпрос за по-непопулярни нападатели в Европа, а не за мегазвездите, чиито достижения никой не оспорва, написа " Мач Телеграф ".

Така в компания от 10 нападатели, които са се отличи през сегашния сезон, Соу безапелационно води с 63 отправени удара към противниковите порти, като зад него са аржентинският таран на Спартак (Москва) Езекиел Понсе (44) и стрелецът на Йънг Бойс Жан-Пиер Нсаме (42).

Соу е втори измежду нападателите и по основни пасове с 18, като пред него е само голмайсторът на " Монпелие " Анди Делор с 24.

Националът на Гамбия напряко смазва конкуренцията и по финтове, като е направил цели 83 през сезона. Много надалеч зад тила му са Сори Каба от " Мидтиланд " (35) и Езекиел Понсе (34).

Соу води и в класирането за създанени състояние за отбора си с 25, като споделя първата позиция с французина Анди Делор.

Това демонстрира невероятната интензивност на нападателя на терена и това, че е наблюдаван от доста клубове на Стария континент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР