Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира възможността да подпише

...
Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира възможността да подпише
Коментари Харесай

Роналдо прехвърли топката на Перес за новия договор

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо разяснява опцията да подпише нов контракт с Кралския клуб. Португалецът съобщи, че се усеща добре на „ Сантиаго Бернабеу “, само че означи, че на питането по-добре може да отговори президентът Флорентино Перес.

Голямата звезда на „ белия балет “ приказва след успеха с 3:1 над Борусия Дортмунд. Два гола за триумфа означи самият Роналдо, а Гарет Бейл се разписа един път.

Роналдо закръгли две страхотни достижения

„ Изглежда мач след мач би трябвало да потвърждавам кой съм. Учудва ме мнението на публиката за мен. Доволен съм от моя мач номер 400, головете не знам какъв брой са. Тези, които ме разясняват, добре знаят кой съм. Много съм благополучен, тъй като знаех, че в случай че имам опция, ще вкарам. Понякога вратарите отразяват. Аз съм експерт, в никакъв случай не се обезверявам. С чисто схващане съм и съм подготвен за рецензиите, които всякога са по-лоши. За да съм този, който съм, това е поради работата и тима. Щастлив съм “, стартира Роналдо.

В Реал Мадрид много футболисти възобновиха договорите си, запитан за неговия договор и да дали се готви нов подобен, Роналдо показа: „ Това е добър въпрос. Доволен съм, нещата следва да се случват по натурален метод. Удовлетворен съм от тима. Този въпрос обаче е по-добре да бъде адресиран към президента, той ще отговори по-добре от мен. Аз върша това, което обичам, и съм благополучен “.

През лятото имаше доста спекулации към името на португалеца, включително и че ще напусне Кралския клуб: „ Да сте чули нещо от моята уста?! Хората приказват за Кристиано всеки ден на този свят. Ако би трябвало да давам отговор на всичко, би трябвало да да пребивавам за пресата, аз аз пребивавам за футбола “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР