Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сравни спечелената световна титла на

...
Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сравни спечелената световна титла на
Коментари Харесай

Мбапе постави Шампионската лига над титлата от световно първенство

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе съпостави извоюваната международна купа на Франция от Мондиал 2018 и Шампионската лига. Според него Ушатата купа е най-престижният трофей, който може да бъде извоюван, макар че по думите му тази с националния тим е Свещен граал.

"Шампионската лига е доста значима за мен. Спечелването на Световното състезание е нещо, което не разбрах незабавно. За мен беше за първи път - добре, победихме, продължаваме напред, можем да се приберем спокойни. Не ми се наложи дълго да очаквам тази победа, незабавно завоювах шампионата. Шампионската лига е друга. Трябваше да отпаднем от него, аз страдах, това е напълно друго. Ако ПСЖ завоюва, това ще бъде нещо особено, тогава ще бъда прочувствен, макар че Световната купа е свещеният Граал. Но за мен Шампионската лига е най-престижна ", сподели Мбапе пред RMC Sport.

През 2018 година Мбапе стана международен първенец с френския народен тим. По това време той беше на 19 години.

В актуалният сезон ПСЖ стигна до 1/4-финалите на най-престижния европейски клубен шампионат, където ще играе против Байерн Мюнхен (7 април - в Мюнхен, 13 април - в Париж).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР