Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще бъде на линия

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще бъде на линия
Коментари Харесай

Оле успокои феновете на Юнайтед за състоянието на Рашфорд

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще бъде на линия за конфликта с Шефилд Юнайтед в дуел от следващия кръг на Висшата лига. Голмайсторът на "червените дяволи " напусна наложително терена пет минути преди края на дербито с Ливърпул, като очевидно изпитваше болки.

Днес обаче Оле Гунар Солскяер успокои всички за състояниято на играча, като мениджърът засегна и тематиката за отдаване на някои играчи чартърен.

"Маркъс е разполагаем. Той тренира тази заран. В последния мач усука малко коляното си, само че ще бъде наред. Тренира на цялостни обороти ", съобщи Оле Гунар Солскяер на днешната си конференция.

"Лингард и Уилямс към момента са част от състава и упражняват добре. Все още няма никакво съглашение за нито един от нашите играчи. Много клубове имат интерес към наши футболисти. Ще забележим какво ще се случи. Има няколко клуба, които се интересуват от това да вземат и Факундо Пелистри чартърен. Може би това е нещо, което ще му позволим да направи ", показа норвежецът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР