Нападателят на Милан Патрик Кутроне сподели имената на футболистите, от

...
Нападателят на Милан Патрик Кутроне сподели имената на футболистите, от
Коментари Харесай

Кутроне сподели кои са неговите идоли

Нападателят на Милан Патрик Кутроне показа имената на футболистите, от които е взимал и продължава да взима образец. Юношата на “росонерите” даде изявление за La Repubblica, в което призна, че не желае двата милански гранда - Интер и Милан изоставен " Джузепе Меаца ".

#Cutrone: 'Quella volta che finii sotto i ferri per recuperare un pallone. #Gattuso fa giocare bene il Milan. Su Maldini...' https://t.co/k9h4Slr4se pic.twitter.com/Sl2jagNyak
— calciomercato.com (@cmdotcom) 8 февруари 2019 година
“Когато бях на 14 години, се нараних, пробвайки се да хвана една топка по време на лагер в Пулия. Продължих да играя, само че раната се инфектира и би трябвало да се оперирам. Бях опериран при цялостна упойка”, стартира Кутроне.

Despite the team having a day off, Patrick Cutrone trained all day on his own.

[Tuttosport] #PC63 pic.twitter.com/L8XZRmiTiP
— SempreMilan (@SempreMilanCom) 6 февруари 2019 година
“”Джузепе Меаца” е именит стадион. Надявам се Интер и Милан да продължат да играят тук. Можеш да почувстваш историята, когато дойдеш тук. Гатузо ни дава верния тласък. Милан играе добре. Идолите ми са футболисти, които вкарват доста голове. Това са Мората, Индзаги, Ван Перси и Суарес. Мога да прибавя и Малдини”, добави нападателят.

Despite having a day off, Cutrone was at Milanello training all by himself. [Tuttosport]

GRANDE PATRICK pic.twitter.com/WZ3KfruZMg
— TheMilanBible (@TheMilanBible) 6 февруари 2019 година
“Веднъж, когато Паоло пристигна да вземе сина си Кристиан от подготовка, ми даде подпис. Останах без думи”, приключи Кутроне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР