Нападателят на Манчестър ЮнайтедКристиано Роналдо се опита си за окуражи ...

Нападателят на Манчестър ЮнайтедКристиано Роналдо се опита си за окуражи

Кристиано: Ако всеки се жертва за отбора, ще бъдем по-добри

Нападателят на Манчестър ЮнайтедКристиано Роналдо се пробва си за окуражи тима да преодолее непостоянството си от началото на сезона. Към момента "червените дяволи " сана 6-о място във временното класиране във Висшата лига с 14 точки от 8 мача.

"Адаптацията изисква време, даже и системата на игра, в която играем.Все отново мисля, че малко по малко ние ще разберем, че всичко е допустимо ", сподели португалецът пред Sky Sports.

"Не приказвам единствено за самостоятелните качества, слагам колектива преди всичко ", добави той.

Роналдо направи силен старт на втория си срок в клуба, като вкара 6 гола във всички турнири досега . 36-годишната звезда прикани съотборниците си за "саможертва ", с цел да вдигнат равнището на тима.

"Всеки би трябвало да знае своята функция . Аз знам моята в тима , в клуба. Моята функция е да въвеждам голове, да оказвам помощ на тима с пробва ми и с умеенето ми да разбирам мачовете. Ако всеки мисли по този начин и се жертва за тима, считам , че ще бъдем по- положителен тим ", съобщи Роналдо.

Манчестър Юнайтед одобрява Ливърпул в дербито в Англия в неделя от 18:30 часа и ще можете да гледате срещата директно по DIEMA SPORT 2, както и да следите случващото се с Gong.bg .

Източник: gong.bg