Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се опита си за

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се опита си за
Коментари Харесай

Кристиано: Ако всеки се жертва за отбора, ще бъдем по-добри

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се опита си за окуражи тима да преодолее непостоянството си от началото на сезона. Към момента "червените дяволи " са на 6-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига с 14 точки от 8 мача.

"Адаптацията изисква време, даже и системата на игра, в която играем. Все отново мисля, че малко по малко ние ще разберем, че всичко е допустимо ", сподели португалецът пред Sky Sports.

"Не приказвам единствено за самостоятелните качества, слагам колектива преди всичко ", добави той.

Роналдо направи мощен старт на втория си интервал в клуба, като вкара 6 гола във всички шампионати досега. 36-годишната звезда прикани съотборниците си за "саможертва ", с цел да вдигнат равнището на отбора.

"Всеки би трябвало да знае своята роля. Аз знам моята в тима, в клуба. Моята роля е да въвеждам голове, да оказвам помощ на тима с опита ми и с умеенето ми да разбирам мачовете. Ако всеки мисли по този начин и се жертва за отбора, считам, че ще бъдем по-добър тим ", съобщи Роналдо.

Манчестър Юнайтед приема Ливърпул в дербито в Англия в неделя от 18:30 часа и ще можете да гледате срещата директно по DIEMA SPORT 2, както и да следите протичащото се с Gong.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР