Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов, който вкара и двата

...
Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов, който вкара и двата
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Мачът можеше да отиде и в друга посока

Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов, който вкара и двата гола при загубата от Динамо (Загреб) с 2:4 в реванша от третия квалификационен кръг в Шампионската лига по футбол, разяснява: „ Трудно се приказва след подобен мач. Преди почивката отстъпихме, не бяхме задоволително изобретателни. При третия гол имаше самостоятелна моя неточност, когато изгубих топката и те направиха контра.

Радостно е, че с човек по-малко играхме като еднакъв с еднакъв. Мачът даже можеше да отиде в напълно друга обстановка, в случай че бяхме осъществили за 3:3.

Не желая да приказвам за съдията, само че през днешния ден и в Разград той беше техният 12-ти състезател. Явно реферът искаше да стане по този начин. Подигра се с Лудогорец.  

В двата мача надиграхме Динамо. Показахме темперамент, горди сме, раздадохме се. Понякога нещата не се получават по този начин, както желаеме.  

Трябва да бъдем по-търпеливи и да бъдем дружно. Този тим има бъдеще. Не би трябвало да се разправяме кой каква неточност е направил, а да бъдем като пестник.

Ще създадем всичко, с цел да влезем в Лига Европа. Първо би трябвало да се отърсим напълно от този мач. Последните две години нямаме победи в Лига Европа и това нещо ни липсва.

Контузията ми беше от дълго време. Готов съм от много време. Не съм в добра форма, трябват ми повече игрови минути. Дадох всичко от себе си през днешния ден и ще не преставам да го върша. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР