Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде мнението си за

...
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде мнението си за
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Важното е, че спечелихме в редовното време

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде мнението си за успеха с 2:1 над Беласица в мач от осминафиналите за Купата на България.

" Ако бяхме вкарали първи гол щеше да е друго, беше мъчно, показахме темперамент, би трябвало да подобряваме нещата в играта, когато тимът против нас се затваря имаме компликации. Важното беше, че спечелихме в постоянното време, чакаме идващия противник ", стартира той.

" Имахме задоволително обстановки, пристигна и напрежението, откакто ни вкараха. Трябваше да потвърдим, че ние сме измежду водачите в елита, а те са отбор от Трета лига, без значение от това, че те са много първокласен тим за тази лига. Измъкнахме се сухи от този мач, против Загорец още по-слабо играхме, значимото е, че успяхме да минем през иглени уши, значимото е да продължиш напред, а не по какъв начин си го направил ", добави Илиев.

" Тунчев е от много дълго време в тима, нямаме проблеми, липсва ни постоянството, другояче сме доста първокласен тим. Като тим имаме действителен късмет да се преборим за тройката и да намерим салдото в мачовете за състезание и купа. Ще работим и се надявам това да се усъвършенства ", добави атакуващият състезател на Локо.

Равностойни тимове, против тях се получават забавни мачове, чакам сходен мач, би трябвало да играем по-спокойно и с повече самочувствие, на терена не отстъпваме по нищо на ЦСКА, уповавам се да оправдаем високите упования както беше и против Лудогорец ", сподели в умозаключение капитанът на " смърфовете " Димитър Илиев във връзка упованията си за мача с ЦСКА за състезание.
 Локомотив (Пловдив) победи Беласица с 2:1 за Купата на България
Локо (Пд) потрепери против Беласица, само че продължава отбраната на Купата

" Смърфовете " с поврат и победа с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР