Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах подписа нов дългосрочен договор с

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах подписа нов дългосрочен договор с
Коментари Харесай

Мохамед Салах сложи подписа си върху нов дългосрочен договор с Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах подписа нов дълготраен контракт с шесткраните носители на трофея от Шампионската лига. Новината оповестиха " мърсисайдци " на клублия си уебсайт без да навлизат в детайлности към новия договор на египетския национал с клуба.

Задържането на Салах за още няколко сезона на " Анфийлд " е страхотна вест на последователите на Ливърпул, още повече, че от отбора неотдавна си потегли различен главен футболист Садио Мане, който мина в състава на Байерн Мюнхен.

" Чувствам се ужасно в Ливърпул, желая да печеля още титли с тима. Това е благополучен ден за всички ни. Отне ни малко време да реализираме съглашение за нов контракт и в този момент, откакто към този момент преподписах, виждам самоуверено към бъдещето. Вижда се, че през последните 5-6 години Ливърпул върви във възходяща посока. Миналия сезон бяхме покрай спечелването на четири трофея, само че в последната седмица от акция изгубихме два от тях. Мисля, че сме в добра позиция да се борим на всички фронтове. Имаме и положителни попълнения. Просто би трябвало да се трудим още повече, да бъдем положителни, да мислим в вярната посока и нещата ще се получат най-после ", сподели Салах пред клубния уебсайт на " мърсисайдци ".

Откакто се причисли към състава на Юрген Клоп през 2017 година, Мохамед Салах изигра 254 мача, в които осъществя 156 попадения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР