Нападателят на Краснодар Магомед-Шапи Сулейманов е подписал нов договор с

...
Нападателят на Краснодар Магомед-Шапи Сулейманов е подписал нов договор с
Коментари Харесай

Нови договори за младите звезди на Краснодар

Нападателят на Краснодар Магомед-Шапи Сулейманов е подписал нов контракт с клуба, разкриха съветските медии. Това е станало в деня, в който договора си е удължил и другата огромна вяра на " биковете " - Иван Игнатиев. Не е ясно за какъв период са новите контракти на двамата нападатели.

19-годишният Сулейманов е младеж на Краснодар. През сегашния сезон той има 12 мача и 5 гола в шампионата, както и 8 мача и 3 попадения в Лига Европа. С негов гол " жителите " отстраниха Байер (Леверкузен) на 1/16-финалите. В идващия кръг Сулейманов се разписа и против Валенсия, само че броени секунди не стигнаха на съветския отбор да в профил " прилепите ".  Около Игнатиев се развихри сериозен скандал. В началото на годината негов персонален сътрудник стана Алан Агузаров, за който се знае, че е доближен до националния селекционер Станислав Черчесов. При подписването Агузаров е дал на Игнатиев сериозна сума пари и му е подарил първокласен автомобил. Под негово въздействие 20-годишният гений отхвърли да възобнови контракта си с Краснодар и незабавно беше пратен в дублиращия състав. Наскоро обаче двете страни си стиснаха ръцете и Игнатиев преподписа.

След 20 кръг Краснодар е на 4-о място в Премиер лигата. Отборът на Мурад Мусаев има актив от 35 точки, а в неделя приема новобранеца Анжи.
Премиер Лига 21 кръг, неделя 31 март  Краснодар 19:00предстои  Анжи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР