Нападателят на индонезийския Арема - Абел Камара направи разтърсващи разкрития

...
Нападателят на индонезийския Арема - Абел Камара направи разтърсващи разкрития
Коментари Харесай

​​​​​​Разтърсващи разкрития след трагедията в Индонезия

Нападателят на индонезийския Арема - Абел Камара направи разтърсващи разкрития след пъкъла в дербито на Източна Ява с Персебея, който шокира международна футболна общност.

Над 100 индивида изгубиха живота си след навлизане на терена, а часове след нещастието кошмарът продължи с гражданско непокорство по улиците на Маланг.

" Това, което се случи, беше покруса. Всички играчи и фамилиите ни бяхме в суматоха. Това беше мач на живот и гибел, а освен за три точки, като се има поради съперничеството през последните години.

Когато мачът свърши, отидохме да се простим на нашите почитатели за загубата. Междувременно някои почитатели започнаха да нахлуват на терена и полицията ни прати в съблекалнята. Започнахме да чуваме изстрели и доста викове ", показа Абел Камара.
 

" Привържениците започнаха да бягат в суматоха и влязоха през другата врата. В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви. Нямахме интернет и фамилиите ни бяха обезпокоени от новините. Стояхме над четири часа вътре. Когато нещата се успокоиха, видяхме доста локви с кръв, както и изоставени облекла и обувки “, добави футболистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР