Нападателят на германския елитен Щутгарт Силас Вамангитука направи сензационно разкритие!

...
Нападателят на германския елитен Щутгарт Силас Вамангитука направи сензационно разкритие!
Коментари Харесай

Играч от Бундеслигата: Не се казвам така и съм по-възрастен

Нападателят на немския първокласен " Щутгарт " Силас Вамангитука направи сензационно разобличаване! Оказва се, че той не се споделя по този начин... и не е на 21, а на 22 години. Силас употребявал подправена идентичност, като признал пред клуба, че е станал жертва на лъжливи практики от страна на някогашния си сътрудник.

Твърди се, че последният сменил имената и датата на раждане на Силас, с цел да улесни негов трансфер. Това се случило преди две години, когато геният носи екипа на френския " Париж " и живее при сътрудника.

ℹ️ Silas klärt seine Identität. Zur Meldung
— VfB Stuttgart (@VfB)

Силас в действителност не е Вамангитука, а Катомба Мбупма. От " Щутгарт " подозират, че е направено, с цел да се прекъсне връзката на Силас с родния му клуб в Демократична Република Конго и да се усили неговата взаимозависимост от сътрудника.

" През последните няколко години живеех в непрекъснат боязън и също по този начин бях доста обезпокоен за фамилията ми в Конго. За мен беше сложна стъпка да разкрия историята. ", споделя Силас.

Чисто юридически, картотеката на Силас се приема за годна, само че от някогашния клуб на Красимир Балъков въпреки всичко чакат той да получи нова. Нападателят е една от приятните изненади през миналия сезон. Катомба Мвумпа блесна с 11 гола и 5 асистенции в 25 турнирни дуела. Силас мина при " швабите " от " Париж " с трансфер на стойност 8 млн. евро.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР