Нападателят на елитния испански Кадис, Нано Меса, който е желан

...
Нападателят на елитния испански Кадис, Нано Меса, който е желан
Коментари Харесай

Лудогорец е все по-близо до голямата си цел

Нападателят на елитния испански Кадис, Нано Меса, който е мечтан от българския първенец Лудогорец, е все по-близо до Разград. ElDesmarque написа, че от двете предложения за испанеца от българския отбор и белгийския Беверен тази на "орлите " е по-сериозна.

Според изданието се чака развръзка за прехвърлянето до края на седмицата. Лудогорец е подготвен да даде 250 000 евро за нападателя. Меса е гласен за заместител на контузения Ихинио Марин.

Той получи тежка контузия в дуела с Монтана на "Огоста " през есенния дял и е малко евентуално да се върне до края на сезона. Така новият треньор Валдас Дамбраускас разчита в предни позиции единствено на един чист нападател - Клаудиу Кешеру.

Кадис притегли Меса през предишното лято. Договорът на нападателя с тима от Ла Лига е за четири сезона - до 30 юни 2024 година. Нано Меса има единствено 8 минути от началото на сезона в испанското състезание и 15 за Купата на краля. Опцията е да бъде даден чартърен на Лудогорец с опция за откупуване на правата му.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР