Нападателят на Черно море Исмаил Иса, който бе заменен принудително

...
Нападателят на Черно море Исмаил Иса, който бе заменен принудително
Коментари Харесай

Иса с частично разкъсана връзка

Нападателят на Черно море Исмаил Иса, който бе сменен наложително в 13-ата минута на срещата с Лудогорец, мина ядрено-магнитен резонанс, след който стана ясно, че футболистът е със скъсана отчасти медиална връзка на коляното на левия крайник.

Очакванията са Иса да се възвръща към две седмици, след което ще стартира последователно подготвителен развой, оповестиха от пресслужбата на Черно море.Другият контузен в отбора на " моряците " - Родриго Енрике пък е с проблем в аддуктора, само че до каква степен сериозна е контузията му, ще стане ясно по-късно денем, откакто халфът на варненци мине ехограф.

Седмицата за Черно море стартира с възстановителна подготовка. Заниманието се организира на стадион " Тича ". Футболистите, които не взеха присъединяване в мача с Лудогорец, се готвиха на цялостни обороти. С проблеми е и Йонуц Нягу, който се контузи на днешното занятие. Румънецът ще мине ядрено-магнитен резонанс, като подозренията на медицинския щаб на Черно море са за повреден менискус. efbet Лига 6 кръг, неделя 18 август  Черно море 1:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР