Нападателят на Черна гора Фатос Бечирай демонстрира голяма самочувствие преди

...
Нападателят на Черна гора Фатос Бечирай демонстрира голяма самочувствие преди
Коментари Харесай

В Черна гора пак подценяват България: Равенство? Може и да не го приемем

Нападателят на Черна гора Фатос Бечирай показва огромна самочувствие преди гостуването на България, което е в звук с изявленията на съотборниците му през последните дни.

Двата отбора се срещат на следващия ден в първи мач от квалификациите за Евро 2020, а футболистът на израелския Макаби (Нетаня) твърди, че черногорците не са кой знае какъв брой съгласни на тъждество против нашия отбор, защото идвали за победа, написа Sportal.bg.

“Гледахме България. Отборът е стилен, има няколко положителни индивидуалвости. Искаме да спечелим, както постоянно, само че ще забележим какво ще се случи. Равенство? Ще го приемем, а може би не. Всичко зависи от това по какъв начин ще протече мачът. Това е изравнена група. Всички тимове имат късмет и всяка точка е жизненоважна. Само Англия е по-качествен състав и е огромният любимец.

Българите сигурно са сложен конкурент, стабилен тим са, само че ние също имаме козове и ще отидем в София, с цел да играем най-хубавото, което можем ”, сподели Бечирай пред локалните медии.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР