Нападателят на Берое Зоран Йосипович бе героят за старозагорци в

...
Нападателят на Берое Зоран Йосипович бе героят за старозагорци в
Коментари Харесай

Зоран Йосипович: Това е ново начало и ще продължим с победите

Нападателят на Берое Зоран Йосипович бе героят за старозагорци в мача с Витоша (Бистрица) (1:0). Именно той осъществя единствения гол в мача. Хърватинът съобщи, че се радва, че този път попадението му е било победно и добави, че това е ново начало за неговия отбор, който ще продължи с успехите и отсега нататък.

“Това беше сложен мач, мисля, че тимът игра сносно. Имахме шансове да осъществяваме и през първото и през второто полувреме. Понякога мачовете се развиват по този начин, само че значимото е, че успяхме. Играхме добре през всички 90 минути и успяхме. Това бе значим гол за мен, тъй като бе надвит. Първите три, които вкарах не донесоха точки, а през днешния ден моят отбор завоюва успеха и съм благополучен. Това е работата на нападателите - да осъществяваме. Мисля, че до този миг се спряваме и аз и Камбуров. За мен днешния ден бе значим, тъй като се завръшам след травма. Този гол бе за мен, за моя отбор и за всички останали”, съобщи Йосипович.

“Мисля, че днешната победа слага ново начало. Върнахме се към успехите. Сега предстоят значими мачове и желаеме да продължим да побеждаваме. Мисля, че тези три точки ще ни дадат самочувствие и ще успеем да вземем и идващите мачове. Ще се приготвя както се готвих и за днешния дуел. Ще се опитам още веднъж да дам максимума. Когато си на терена, би трябвало да правиш това, което ти е в главата. Няма да трансформира нищо за идващия мач. Всеки знае, че сме добър тим. След днешната победа, ще продължим с победната серия. Не желая да приказвам за другите, желая да приказвам за Берое”, сподели още нападателят.

efbet Лига 9 кръг, понеделник 16 септември  Берое 1:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР