Нападателят на Берое Мартин Камбуров изтърпя своето наказание и се

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров изтърпя своето наказание и се
Коментари Харесай

Камбуров се завръща за Берое срещу ЦСКА, Перниш в групата

Нападателят на Берое Мартин Камбуров изтърпя своето наказване и се завръща в групата за семейството на ЦСКА от 31-ия кръг на Първа лига.

Вратарят Душан Перниш, който получи травма при гостуването на Лудогорец, попадна в групата. Все отново Георги Аргилашки се чака да стартира като титуляр. Третият вратар Иван Гошев също откри място в състава на Александър Томаш и е доста евентуално словашкият вратар да остане отвън групата за мача против столичани.

„ Предстои ни един доста сериозен и виновен дуел. Треньори и играчи би трябвало да покажем темперамент и да реагираме след последния ни мач. Ние играем за победа във всеки дуел и на следващия ден ще дадем всичко от себе си, с цел да я реализираме. Отново би трябвало да бъдем пределно мобилизирани и съсредоточени. Призоваваме всеки един почитател на Берое да пристигна и поддържа тима на стадиона, тъй като тъкмо в този момент имаме доста огромна потребност от поддръжка по трибуните. “, споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.

Групата на Берое: Георги Аргилашки, Душан Перниш, Иван Гошев, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Серджиу Негруц, Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Карлос Охене, Георги Динков, Емин Ахмед и Мартин Райнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР